34 millió dollárt keresett a macska

Bedorombolta magát Shrek haverja az amerikai mozikba

Csizmás kandúr behízelegte magát az észak-amerikai mozik nézőinél: a Shrek-filmekből ismert rajzfilmfigura főszereplésével készült animáció lett a hétvége legsikeresebb alkotása, amely 34 millió dollárt keresett.

2011.10.31 17:39MTI

A DreamWorks háromdimenziós filmjében ezúttal is Antonio Banderas szólaltatja meg Csizmás kandúrt.

A spanyol színész az angol nyelvű változat mellett spanyolul és olaszul is "hangot ad" a híres mesefigurának. Kandúr barátnőjének Salma Hayek kölcsönzi hangját.

A jegybevételeket tekintve második lett a Parajelenségek című horror harmadik része 18,5 millió dollárral. A harmadik helyet Justin Timberlake filmje, a Lopott idő szerezte meg 12 millió dollárral.

Negyedik lett a Footloose (Gumiláb) című 1984-es táncfilm feldolgozása, amely ezen a hétvégén 5,4 millió dollárt keresett.

Rosszul nyitott Johnny Depp új munkája, a Rumnapló. A Hunter S. Thompson regénye alapján készült film csalódást keltő eredményt, mindössze ötmillió dollárt ért el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.