"Mert mert van álom és van tisztánlátás ..."

Bizottság tárlatvezetések a hétvégén - Fábry Sándor a Műcsarnokban

Kezeket a paplan fölé: Fábry Sándor és Szalai András rendhagyó tárlatvezetése vasárnap a Műcsarnokban.

2011.10.13 20:44ma.hu

Vasárnap, október 16-án 15 órakor folytatódik a Műcsarnok rendhagyó tárlatvezetés-sorozata. A 80-as években Fábry Sándor Mafilm-dramaturgként dolgozott, 1994-ben pedig közös könyvet jelentetett meg Wahorn Andrással. Együttműködésük 2006-ban a Cadillac Drive című road movie-ban folytatódott, melyben Wahorn András kocsijának kalandos hazaszállítását követhettük nyomon Los Angelestől Budapestig.

Feltehetőleg kevés olyan látogató akad, akit ne érdekelne: a Design Center Show(der) manjének „Kezeket a paplan fölé, éljenek a csajok!” szlogenje miként érintkezik például az „Egy lány kéne nékem” Bizottság-dal Wahorn András jegyezte soraival.

A kiállításon Fábry Sándor az építész, művészettörténész Szalai Andrással vezeti körbe az érdeklődőket.

Szombaton, október 15-én 15 órától ingyenes tárlatvezetéssel várják a látogatókat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.