Négyen megsebesültek

Tűz ütött ki egy amerikai utasszállító repülőgépen

Az amerikai légügyi hivatal egyik illetékese közölte: tűz ütött ki a Delta amerikai légitársaság egyik belföldi járatán szombaton, de a lángokat gyorsan eloltották, és mindössze négyen sebesültek meg könnyebben.

2011.05.29 08:06MTI

Az MD-88-as típusú gép Pittsburgh városából érkezett a Georgia szövetség állambeli Atlanta repülőterére. A lángok közvetlenül a leszállás után csaptak fel a gép alsó részén, feltehetően azért, mert a fékrendszer túlforrósodása miatt egy vagy két gumiabroncs szétrobbant. A hajtóműveket nem érte el a tűz. 
   
A gépen 43 utas és hatfőnyi személyzet tartózkodott. Mindenkit idejében kimentettek a mentőcsúszdákon. A négy sérültet nem kellett kórházba szállítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.