Áthajtott az ablakon, késsel hadonászott

Lelőttek egy ámokfutót a milánói reptéren

Rövid időre kiürítették a milánói Malpensa repülőteret hétfőn, miután egy tunéziai férfi az ablakot áttörve autójával behajtott az épületbe és késsel hadonászott.

2011.02.21 15:54MTI

Marcello Cardona rendőrkapitány kizárta annak lehetőségét, hogy az elkövetőt terrorcselekmény végrehajtása motiválta volna.

Rendőrségi források szerint a tunéziai férfi csupán azt szerette volna megakadályozni, hogy felesége elutazhasson.

Törött üvegtáblák hevernek a helyszínen 2011. február 21-én, miután egy tunéziai férfi az autójával belehajtott egy üvegajtóba a milánói repülőtéren (MTI)


Egy szemtanú, illetve egy rendőrtiszt elmondása szerint a tunéziai férfi ehhez radikális módszert választott: az ablakot áttörve az indulási oldalon autójával behajtott az épületbe, majd egy kést szorongatva előbújt a járműből.

Terve végrehajtásában egy olasz rendőr akadályozta meg, aki lábon lőtte a tunéziait. Az olasz média szerint az illetőt kórházban ápolják, a légikikötőben pedig kora délután ismét megindult a forgalom.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.