8,4 millió euró

Nem vette észre, hogy elvitte a tutit a lottón

A számokat ugyan már két hónapja kisorsolták, egy német férfi azonban csak nemrégiben vette észre, hogy megütötte a 8,4 millió eurós Joker-nyereményt.

2010.11.22 18:36MTI

"Az utóbbi hetekben annyi dolgom volt, hogy a lottó teljesen kiment a fejemből" - mondta a 2,3 milliárd forintot érő nyeremény gazdája hétfőn. A Westdeutsche Lotterie már három hete sajtóhirdetések és óriásplakátok segítségével kereste a nyertest, aki végül észbe kapott.

A férfi szeptember 22-én adta fel 17 eurós szelvényét, a milliós összeget azonban csak a hét végén vitte haza.

A Rajna-vidéki férfi meg akarja őrizni névtelenségét, és alaposan megfontolja, mihez kezdjen a hirtelen jött "karácsonyi pénzzel".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.