Nem említett konkrét pártokat

Fico: meg kell akadályozni a revizionizmus terjedését Európában

A szlovák miniszterelnök szerint meg kell akadályozni, hogy a rasszizmussal párosuló történelmi revizionizmus újra elterjedjen Európában.

2010.04.23 12:10MTI

A fasiszta önkény áldozataira gondolva "ez a legfőbb kötelezettségvállalásunk" - jelentette ki Robert Fico egy, a II. világháború befejezésének 65. évfordulója alkalmával megrendezett pozsonyi konferencián pénteken.

"A Közép-Európa háború utáni elrendezésének megváltoztatására irányuló felhívások, amelyek gyakran megtalálhatóak néhány politikai párt programjában, nemcsak Szlovákiát és egész Közép-Európát veszélyeztetik, hanem közvetlen támadást jelentenek az Európai Unió alapjai ellen" - szögezte le Fico. Konkrétan egyetlen politikai pártot sem nevezett meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.