Korán érő típus - egy táska pénz robbant rá

13 éves fiút vádolnak egy illinois-i bank kirablásával

Egy tizenhárom éves fiút vádolnak bankrablással az egyesült államokbeli Peoriában (Illinois állam)

2009.04.15 16:21MTI

A rendőrség közlése szerint a fiúra egy közeli garázsban találtak rá alig fél órával a bűncselekmény elkövetése után. Ruhája vörös foltos volt attól a festékpatrontól, amelyet a pénzt tartalmazó csomagban rejtettek el. Fegyveres rablással vádolják; állítólag pisztollyal fenyegette meg a pénztárost, amikor készpénzt követelt tőle.

"Ő a legfiatalabb elkövető, akire emlékszem" - mondta Michael McCoy, aki négy évtizede szolgál seriffként az amerikai városban. Az ügyészség fontolgatja, kezdeményezze-e, hogy az elkövetőt felnőttként vonják felelősségre.

Akkor akár 30 évi börtönnel is sújthatják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.