Menekülésben az elkövető!

Újabb bankrablás: ezúttal a rabló tüzelt előbb!

Kiraboltak egy bankfiókot szerda kora délután Budapesten a XVII. kerületben - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese az MTI-vel.

2009.04.15 14:21MTI

Az ismeretlen férfi, miután belépett a fiókba, leadott egy figyelmeztető lövést a plafonba, majd a pénz átadását követelte - mondta Sass Oszkár, hozzátéve: a felszólításnak a fiók alkalmazottai eleget tettek, a zsákmányolt pénzzel a férfi elmenekült a helyszínről.

Személyi sérülés nem történt, a rendőrség nagy erőkkel keresi az elkövetőt - közölte a sajtóügyeletes.

Emlékeztetett arra, hogy a délelőtti órákban is megpróbáltak kirabolni egy bankot Budapesten, de azt a biztonsági őr, figyelmeztető lövés leadásával, megakadályozta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.