Újabb botrány

Szexuális zaklatással és nőrablással vádolnak egy hollywoodi filmest

Egy hollywoodi producer ellen emeltek vádat szexuális zaklatás miatt az Egyesült Államokban: David Guillod-t hétfőn állt a Santa Barbara-i rendőrség elé.

2020.06.23 10:55MTI

A Charlize Theron főszereplésével 2017-ben bemutatott Atomszőke akciófilm és a 2020-as Tyler Rake: A kimenekítés című akciófilmek producerét négy nő vádoltak meg szexuális zaklatással és nőrablással, amelyeket nyolc évre visszamenőleg követett el. Tizenegy pontban emeltek ellene vádat.

Philip Cohen ügyvéd szerint Guillod tagad minden vádat. Ha bűnösnek találja őt a bíróság, többéves börtön várhat rá.

Az 53 éves férfi egyelőre rendőrségi őrizetben maradt. Az ügyészek szabadlábra helyezéséért hárommillió dollár óvadékot kértek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.