Veszélyes

Turisták előtt ugrott neki gazdájának egy krokodil Ausztráliában

Rob Bredl krokodilvadász és krokodilfarm-tulajdonos tévésztárt támadta meg az egyik hüllő.

2016.09.22 14:47MTI

Turisták szeme láttára támadt egy hüllő a tulajdonosra egy ausztráliai krokodilfarmon az állatok etetése közben csütörtökön. Egy négy és fél méteres hüllő megragadta a 66 éves férfit és megpróbálta magával vonszolni a vízbe. A zsákmányul kiszemelt embernek sikerült kiszabadulnia, de súlyosan megsérült a kezén és a lábán, helikopterrel szállították kórházba.

A megtámadott farmtulajdonos, Rob Bredl régóta hallat magáról vakmerő krokodilmutatványaival. Rendszeres mutatványa volt, hogy csirkével megetetett egy hatalmas krokodilt, majd a hátára ugrik és "lovagol" rajta. A férfinak a kelet-ausztráliai tengerparton, a queenslandi Bloomsburyben van krokodilfarmja és gyakran szerepel a tévében is vadon élő állatokról szóló showműsorokban.

Ausztráliában most tavaszodik és mivel kezdődik a párzási szezon, a krokodilok különösen agresszívak ilyenkor.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.