Kalifornia

Brutális: 3 órán keresztül lógott egy holttest az út feletti táblán

Groteszk halálos baleset történt Kaliforniában: egy karambolozó autó sofőrje az ütközés erejétől 6 méter magasba repült.

2015.10.31 12:00ma.hu
screenshot abc7 video

A baleset a Kaliforniát átszelő 5-ös úton történt. Egy fekete Toyota Prius többször átfordult: a 20 év körüli sofőr valósznűleg nem volt bekötve, és olyan erővel repült ki autójából, hogy egy út feletti táblának csapódott, amelyen fennakadt a holtteste.

A helyszínre érkező országúti járőrök nem tehettek mást, mint hogy letakarták egy fehér lepedővel a hat méter magasban lógó testet a halottkém érkezéséig. Végül a balesettől számított közel három óra elteltével hozhatták csak le az áldozatot a tűzoltók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.