Kitört a pánik

Több járat kényszerleszállást hajtott végre New Yorkban vegyi fegyverek miatt - VIDEÓ!

Sürgősségi leszállást hajtott végre több járat a New Yorki JKF repülőtéren, miután a fedélzeten vegyi fegyverek miatt pánik tört ki.

2015.05.25 19:02ma.hu

Több repülőgépnek kellett kényszerleszállást végrehajtania a New Yorki JFK repülőtéren, miután egy névtelen bejelentő azt állította, hogy vegyi fegyveres támadás kockázata áll fenn egyes gépeken.

A marylandi rendőrségre érkezett névtelen hívás után az Air France Páris-New York járatát amerikai vadászgépek kísérték a John F. Kennedy nemzetközi repülőtérre, majd a Saudi Airlines és az American Airlines egy-egy gépe is landolt.

A szakemberek mindent kézben tartanak, de hatalmas tömeg és fennakadás alakult ki a reptéren. A katasztrófavédelem egyelőre nem talált vegyi fegyverekre vagy egyéb terrortámadásra utaló nyomot, de tovább kutatnak.

A Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) tájékoztatása szerint mindegyik gép biztonságosan leszállt. Az utasszállítókon a New York-i repülőtéren elvégzett előzetes vizsgálat fegyvert vagy veszélyes anyagot nem talált.

A névtelen telefonhívásban fenyegető személy azt állította, hogy a Charles de Gaulle nemzetközi reptérről felszállt utasszállító fedélzetén "vegyifegyver-veszély" van. Az ABC televízió úgy értesült, hogy a hívást nem tekintették hitelesnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.