Olasz komphajó

A magyar külügyi tárca részvétét fejezte ki

A Külgazdasági és Külügyminisztérium szerdán közleményben fejezte ki részvétét a Norman Atlantic olasz komp balesete miatt meghalt áldozatok hozzátartozóinak.

2015.01.02 05:30MTI

A minisztérium az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, megrendüléssel értesült a vasárnap bekövetkezett szerencsétlenségről. A sérülteknek mielőbbi felépülést kívánnak.

A legfrissebb adatok szerint 13 halálos áldozata van a kompkatasztrófának, de azt még mindig nem tudni, hányan voltak az olasz hajón, így a halottak száma tovább növekedhet.

Az olasz komphajó a görögországi Patrasz kikötőjéből tartott az olaszországi Anconába, és Othonoi görög szigettől 60 kilométerre északnyugatra adott le vészjelzést, miután rakterében vasárnap hajnalban tűz ütött ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.