Sosem lesz vége?

Pokolgépes robbantás Damaszkusz központjában, halottak

Az első jelentések szerint nyolcan meghaltak és több mint ötvenen megsebesültek szerdán Damaszkusz központjában egy pokolgépes robbantás következtében - közölte a SANA állami hírügynökség.

2013.11.06 15:05MTI
Forrás: SANA Facebook

"Nyolc állampolgár, köztük két nő vesztette életét, amikor működésbe lépett egy terroristák által elhelyezett pokolgép a szíriai főváros szívében, a Hidzsáz téren" - áll a hírügynökség jelentésében. A Bassár el-Aszad elnök vezette szíriai kormány a felkelőket rendszeresen terroristáknak nevezi.

A sebesülteket, akik között gyerekek és nők is vannak, egy damaszkuszi kórházba szállították. A rezsim fellegvárának számító Damaszkuszban egyre gyakrabban fordul elő pokolgépes támadás. Röviddel korábban több rakéta is becsapódott a főváros különböző negyedeibe.

Szerdán a Szabad Szíriai Hadsereg (SZSZH) szóvivőjének közlése szerint a felkelők elkeseredett harcok árán elfoglalták az ország második legnagyobb fegyverraktárát a nyugati Homsz tartományban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.