Magával is végzett

Ámokfutó lövöldözött egy német kisvárosban

Lelőtt két embert, ötöt súlyosan megsebesített, majd végzett magával egy férfi kedd este Németországban a Baden-Württemberg tartományban fekvő Dossenheim településen.

2013.08.21 07:02MTI
Fotó: MTI

A vérfürdő a helyi sporttelep vendéglőjének emeleti különtermében történt, ahol lakógyűlést tartottak. A megbeszélésen a rendőrség közlése szerint "nézeteltérések támadtak", és a gyűlés egyik résztvevőjét kitessékelték a helyiségből.

A férfi egy pisztollyal jött vissza, lövöldözni kezdett, majd lement a földszinti étterembe és főbe lőtte magát. Az egyik sebesült állapota annyira súlyos, hogy mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani. A vérfürdő szemtanúit pszichológusok próbálják nyugtatni, egyelőre nincsenek kihallgatható állapotban - közölte a rendőrség késő este.

A lövöldözés időpontjában a vendéglő nyitott részében nagyjából húszan voltak a SWR regionális közszolgálati televízió beszámolója szerint. Dossenheim 13 ezer lakosú kisváros, Heidelberg térségében fekszik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.