Mikor lesz béke?

Izraellel is egyeztet az USA Egyiptom ügyében

Martin Dempsey csütörtökön és pénteken is eszmecserét folytatott Benni Ganc tábornokkal, az izraeli védelmi erők vezérkari főnökével.

Egyiptomi képekért katt ide! képgaléria

2013.07.06 00:36MTI
További fotókért kattintson a képre! Fotó: MTI

Az egyiptomi és az izraeli haderő vezérkari főnökével is tárgyalt az elmúlt napokban Martin Dempsey tábornok, az amerikai vezérkari főnökök egyesített bizottságának elnöke - közölte pénteken a Pentagon. Dempsey csütörtökön, vagyis már Mohamed Murszi elnök elmozdítását követően beszélt Szedhi Szobhi tábornokkal, az egyiptomi fegyveres erők vezérkari főnökével.

Az amerikai katonai vezető ezzel a két hadsereg között kapcsolatok folyamatosságát demonstrálta. Martin Dempsey csütörtökön és pénteken is eszmecserét folytatott Benni Ganc tábornokkal, az izraeli védelmi erők vezérkari főnökével. A megbeszélések tartalmáról nem hangzott el tájékoztatás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.