San Lorenzo de Almagro

Pápa audiencián vehettek részt kedvenc focicsapatának tagjai

A katolikus egyházfő spanyolul köszönte meg nekik, hogy eljöttek.

2013.04.10 15:34MTI

Kedvenc futballklubjának, a San Lorenzo de Almagrónak a képviselői is jelen voltak szerdán Ferenc pápa általános audienciáján a Vatikánban.

Az ANSA olasz hírügynökség beszámolója szerint a hetente sorra kerülő kihallgatáson a Buenos Aires-i egyesület küldöttei is részt vettek a Szent Péter téren. A katolikus egyházfő spanyolul köszönte meg nekik és más, Spanyolországból, valamint Dél-Amerikából érkezett zarándokoknak, hogy eljöttek.

Ferenc pápa évek óta rajongója, sőt pártoló tagja a többszörös argentin bajnok klubnak, s a hírek szerint még most is fel tudja sorolni az 1950-es évek kezdőcsapatait.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.