Frenstat pod Radhostem

Gázrobbanás egy csehországi lakóházban, legalább öt halott

Gázrobbanás történt egy lakóházban a kelet-csehországi Frenstat pod Radhostem városban, és legalább öten meghaltak, tizenegyen megsérültek - jelentették hétfőn a helyi hatóságok.

2013.02.18 08:14MTI

A vasárnap hajnalban történt robbanás romba döntötte a házat. Nagy tűz keletkezett. Elképzelhető, hogy a romok alatt még találnak áldozatokat, egy embert tartanak számon eltűntként. Az eddig megtalált öt halálos áldozatból három gyerek - közölte a tűzoltók szóvivője, akit a CTK hírügynökség idézett.

A robbanás okozta lökéshullám más házakban is kárt tett a tízezer lakosú városban. A sérültek közül ketten válságos állapotban vannak, egyiküknek a testfelülete 90 százalékban, a másiknak 50 százalékban égett meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.