Halálos fenyegetés

Golyót kapott a görög pénzügyminiszter, borítékban

A görög pénzügyminiszternek postán küldtek egy lövedéket, halálos fenyegetéssel együtt, a feladó a kilakoltatások és a házak elárverezése ellen tiltakozó csoport.

2013.02.04 19:50MTI

A csomagot a Krétai Forradalom nevű, jószerével ismeretlen csoport küldte "figyelmeztetésül" a miniszternek. A szervezet a múlt héten hasonló leveleket küldött krétai adóhatóságok címére is.
   
Joanisz Szturnarasz tavaly júniusban vállalta a pénzügyminiszteri tárcát és sok görög honfitársa haragját váltotta ki, mert végrehajtja az Európai Unió és a Nemzetközi Valutaalap által a pénzügyi segítségért cserébe követelt megszorító intézkedéseket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.