Fogklinika kontra édesanya

Fogorvos után jöjjön a jogorvos!

Annyira tönkretette egy fiatal nő fogsorát egy kontár fogklinika Kínában, hogy az asszony egyéves lánykája sikoltva menekül, ha anyja rámosolyog.

2012.07.07 09:30MTI

A 33 éves nőnek 12 fogát tette tönkre a klinika, amelyről kiderült, hogy nincs is megfelelő működési engedélye. A 12 fogra koronát tett a kontár fogorvos, és amikor elmúlt a fájdalomcsillapító hatása, a nő olyan fájdalmat tapasztalt, mint életében még soha. Hamarosan begyulladt az ínye, tályogok, kelések keletkeztek rajta. Mindezért 420 ezer forintnyi jüant fizetett a nő. 

A kontár klinika után már hozzáértő szájsebészekhez fordult, akik döbbenten fedezték fel, hogy teljesen egészséges fogakat csonkított meg a hozzá nem értő fogorvos, és azokra tett úgy koronákat, hogy még az idegek is kilátszottak alóluk. "Valódi fogorvosok kikezeltek a fertőzésekből, gyulladásokból és a fájdalomból, de úgy nézek ki, mint egy szörny. 

A lányom sikít, ha kinyitom a szám, és addig sír, míg be nem csukom. Ezek a kontárok ellopták a mosolyomat" - idézte az asszonyt az austriantimes.at osztrák hírhonlap. A nő férje ügyvédeket fogadott és 3,5 millió forintnyi kártérítést követel a magánklinika tulajdonosaitól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.