Még vizsgálják a detonáció okát

Gázrobbanás döntött romba egy házat Angliában, egy gyermek meghalt

Valószínűsíthetően gázrobbanás miatt összeomlott egy ház Angliában kedden, egy gyermek életét vesztette, egy férfi pedig súlyos égési sérüléseket szenvedett.

2012.06.26 19:25MTI

A rendőrség tájékoztatása szerint a sérült férfi testének 80 százaléka megégett, őt kórházban kezelik. Egy további személy valószínűleg a romok között maradt.

Az északnyugat-angliai Oldham városában történt robbanás következtében a sorházból csupán egy halom törmelék maradt. Összesen öt épületben esett kár és száz embert kellett kitelepíteni.

A rendőrség szerint nem terrorcselekmény történt. A tűzoltóság szóvivője elmondta, hogy még vizsgálják a detonáció okát, de erősen gyanítják, hogy a tragédia gázszivárgás miatt következett be. A helyi közművállalat szerint a lakók az esetet megelőzően gázszagra panaszkodtak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.