A drog értéke eléri a 2 millió eurót

Negyven kilogramm heroint foglaltak le a román hatóságok

Negyven kilogramm heroint foglaltak le szerdán a román hatóságok, amelyek egy nemzetközi drogkereskedő hálózat nyomára bukkantak.

2012.06.13 11:01MTI

A szervezett bűnözés- és terrorizmusellenes román ügyészség közlése szerint a nemzetközi drogkereskedő hálózat tevékenysége átnyúlik a határokon.

A lefoglalt kábítószert egy osztrák állampolgár szállította két társával együtt. Autóikat a Bukarest-Pitesti autópályán állították meg. A tiltott szert 84 kis zacskóban rejtették el a járművek üzemanyagtartályában.

A román ügyészség szerint a lefoglalt drog értéke eléri a 2 millió eurót. Az őrizetbe vett három személy Törökországban vásárolta a heroint, amelyet Ausztriába akartak szállítani.

A román hatóságok a bolgár és az osztrák rendőrséggel is közreműködtek a szállítmány lefoglalása érdekében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.