Találomra gyilkolt az ámokfutó?

Nem volt kapcsolat az Alsóörsön lelőtt rendőr és gyilkosa között

Semmilyen kapcsolat nem volt az augusztusban szolgálat közben meggyilkolt alsóörsi rendőr és támadója között, Gamauf János főtörzsőrmesterrel, akárcsak a bűncselekmény civil áldozatával egy ámokfutó végzett.

2011.01.24 07:34ma.hu/Magyar Nemzet

A hétfői Magyar Nemzet a Központ Nyomozó Főügyészségre hivatkozva azt írja: az ügyészség a napokban le is zárta az erre vonatkozó vizsgálatát.

Keresztes Imre, a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője a Magyar Nemzetnek elmondta: az ügyben nyomozó szakemberek 148 tanút hallgattak még, és a jogsegélyszolgálat segítségével megvizsgálták a tettes, a korábban Svájcban élő Sz. Bálint kinti kapcsolatrendszerét, szokásait, de nem találtak kapcsolatot közte és áldozatai között.

Sz. Bálint magánélete korábban válságba került, és a férfi az ennek következtében fellépő pszichés állapota miatt követte el tettét, majd öngyilkos lett a vérengzés helyszínétől nem messze - olvasható a cikkben.

fotó: MTI archív

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.