Minden eszközzel a felelősök nyomában

Diszkótragédia: Volt rendőr a biztonságiak között?

Egy volt rendőr is lehetett a West Balkán szórakozóhely biztonsági őrei között - erről Hatala József országos rendőrfőkapitány beszélt egy más témában tartott pénteki, budapesti sajtótájékoztatón, újságírói kérdésre.

2011.01.21 12:47MTI

Szombat éjszaka a Nyugati téri szórakozóhelyen a diszkóból kiáramló tömegben három lány vesztette életét. Halálukat a budapesti rendőrfőkapitány másnapi közlése szerint fulladás okozta. A terézvárosi jegyző szerdán 90 napra bezáratta a szórakozóhelyet.

Hatala József altábornagyot pénteken arról kérdezték, hogy a szórakozóhely biztonsági őrei között voltak-e rendőrök. Mint mondta, erre nem áll módjában válaszolni, mert ez még nem tisztázott.

Jelezte ugyanakkor, hogy információi szerint olyan személy szerepel a biztonsági őrök között, aki korábban a rendőrség állományában volt.

A diszkótragédiával összefüggésben az elmúlt napokban hat embert gyanúsítottak meg, valamennyien szabadlábon védekezhetnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.