Kábítószert fogyasztott a sofőr

Halált okozott: Kerekes székes lányt és egy nőt sodort el az autós

Két nő meghalt, egy kislány súlyosan megsérült a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Nemesbikk belterületén közlekedési balesetben vasárnap délután - erősítette meg az MTI értesülését a rendőrség.

2010.11.07 17:38MTI - Fotó: MTI

Két nő halálát és egy kislány sérülését okozta az a 23 éves férfi, aki Hejőbába felé haladt autójával, amikor elsodort egy, az útpadkán haladó kerékpárost és egy kerekes székben levő lányt toló nőt.

A 63 éves asszony és 35 éves lánya a helyszínen meghalt, a 13 éves kislány unokát pedig súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították a miskolci, megyei kórházba - mondta Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Hozzátette: az elsődleges vizsgálat szerint a balesetet okozó férfi kábítószert fogyasztott, és úgy ült a volán mögé. Ezt a férfi a helyszínen elismerte.

A tragédia helyszíne - Fotó: MTI

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.