63 éves volt

Vonat elé vetette magát a pszichiátriai centrum vezetője

A somogyi pszichiátriai centrum vezetőjét gázolta halálra a vonat Kaposvár és Taszár között kedden délután - erősítette meg az MTI információját Horváthné Pintér Piroska, a Kaposi Mór Oktató Kórház sajtóreferense.

2010.10.12 20:32MTI

Az intézmény közleményben tudatta, hogy tragikus hirtelenséggel elveszítette meghatározó, emblematikus egyéniségét, Boldizsár Ferenc főorvost.

Az eset negyed három körül, a nyílt pályán történt - közölte korábban Bíró Gábor, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A rendőrség feltételezése szerint öngyilkossági szándék állhatott a tragédia hátterében, amelynek során egy Kaposvár felé közlekedő vonat halálra gázolt egy 63 éves kaposvári férfit.


A tragédia körülményeit a Kaposvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Kaposi Mór Oktató Kórház közleményben adta hírül, hogy megrendítő, tragikus hirtelenséggel elveszítette meghatározó, emblematikus egyéniségét, Boldizsár Ferencet, a Pszichiátriai és Addiktológiai Centrum vezetőjét.

A további intézkedésekről a kórház vezetése a későbbiekben ad tájékoztatást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.