Családi dráma négy halottal

Az apa irtotta ki családját, majd végzett magával Tényőn

Március 15-én este egy rokon bukkant a négy holttestre egy Tényő szélén álló, még nem teljesen elkészült családi házban.

2010.04.29 08:56MTI - Fotó: MTI

Az apa irtotta ki családját, majd végzett magával Tényőn - áll a Kisalföld információja szerint a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságra megérkezett szakvéleményekben.

A lap arról ír csütörtöki számában, hogy a helyszínen rögzített nyomok, vér- és DNS-minták mind a feleségtől, a két kislánytól, valamint az őket megölő családfőtől származnak.

A férj testén talált szúrásnyomok iránya és mélysége azt bizonyítja, hogy a férfi okozott magának sérüléseket. Március 15-én este egy rokon bukkant a négy holttestre egy Tényő szélén álló, még nem teljesen elkészült családi házban; másnap a rendőrség már azt jelentette be, hogy családi dráma történt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.