A pszichiátriára szállították

Rendőrökre támadt egy férfi Tiszadobon

Rendőrökre támadt intézkedés közben egy férfi Tiszadobon, a 77 éves helyi lakost a pszichiátriára szállították ön- és közveszélyes állapota miatt - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese kedden az MTI-vel.

2010.04.13 10:28MTI

A rendőröket hétfőn délután riasztották Tiszadobra, mert egy férfi bántalmazta 74 éves szomszédasszonyát - mondta Fülöp Gergely szóvivő. A százados tájékoztatása szerint a rendőrök éppen a bejelentővel beszéltek, amikor a támadó rájuk rontott és megpróbálta megütni őket.

Az ittas és az előzetes orvosi vélemény szerint ön-, illetve közveszélyes embert megbilincselték, s mentővel a pszichiátriára szállították. A rendőrség hivatalos személy elleni erőszak kísérletének gyanújával kezdeményez eljárást a férfi ellen az ügyészségen.

A bántalmazott szomszédasszony az ellene elkövetett könnyű testi sértés és magánlaksértés miatt nem kérte az eljárás megindítását a férfi ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.