A másik két sérült jövő hétig még kórházban marad

Kiengedték a kórházból a pécsi lövöldözés egyik sérültjét

Elhagyta a kórházat szerdán a múlt hét csütörtöki pécsi egyetemi lövöldözés egyik sérültje, a másik kettő várhatóan a jövő héten mehet haza.

2009.12.02 14:20MTI

Kollár Lajos, a Pécsi Tudományegyetem klinikai főigazgatója az MTI-nek elmondta: a lábán és lágyékán megsérült 36 éves biofizika-tanár kedden elhagyhatta a kórházat. Hozzátette: az 54 éves, lábon lőtt takarítónőt pénteken műtik, az ötször meglőtt 19 éves hallgató pedig kikerült az intenzív osztályról. Mindkét beteg várhatóan a jövő héten hagyhatja el az intézményt.

Németh Péter, az egyetem orvostudományi karának dékánja az MTI-nek korábban arról szólt, hogy az életveszélyes sérüléseket szenvedett diák élete csütörtökön perceken múlt. Konkrétan azon, hogy a traumatológiai centrumban felszerelt műtővel, bemosakodva várta egy képzett sebészcsoport. A pécsi egyetem biofizikai intézetében egy 23 éves hallgató múlt csütörtökön maroklőfegyverrel megölte 19 éves csoporttársát, három embert pedig súlyosan megsebesített.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.