Futballhuligánokra vadászna a BRFK

Önálló nyomozócsoport alakult a Fradi "tiszteletére"

Önálló "Fradi-nyomozócsoport" alakult a Budapesti Rendőr-főkapitányságon (BRFK) szombaton - írta keddi számában a Népszabadság.

2009.11.03 07:56Népszabadság

A cél az FTC-DVTK mérkőzés alatta a stadionban, és azt követően az utcán garázdálkodók elfogása. A BRFK titkosszolgálati eszközöket és módszereket is bevet a tettesek azonosítására, annak tisztázására, hogy kik ők, és mit akarnak elérni - írta a Népszabadság.

A lap szerint a Fradi-egységet legutóbb 2003-ban kellett felállítani, amikor a Debrecen ellen nemcsak egy meccset, hanem ezzel a bajnokságot is elveszítette a Ferencváros.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.