Lóhalálában a temetőbe

Koporsóval együtt borult fel a halottaskocsi - megvadultak a lovak

Felborult egy halottaskocsi London déli részén, mert a lovak megbokrosodtak, majd a kocsit az oldalán húzva vágtattak a temetőbe a gyászolók legnagyobb megdöbbenésére.

2008.02.09 10:56MTI

A koszorúk lerepültek a kocsiról, és a lovak a felborult kocsival és benne a koporsóval megállíthatatlanul vágtattak el a gyászolók mellett Lambeth temető felé, s egyeseket annyira feldühített a baleset, hogy rendőröket kellett kihívni megnyugtatásukra.

"Rettenetes volt. A lovak megvadulva vonszolták a kocsit, és az összes koszorú és virág tönkrement. Némelyeket más gyászolóknak kellett csitítani, bár dühük bizonyos szempontból érthető. Elborzasztott, hogy ilyesmi megtörténhet" - mondta az egyik gyászoló.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.