"Bejött és közölte, hogy szex lesz"

A magyar "amstetteni": lányának nemzett gyermeket

Saját fiatalkorú lányát erőszakkal többször is közösülésre kényszerítette, s gyermeket nemzett neki vér szerinti apja, Sarkadon - tájékoztatták a BEOL-t. A most 19 esztendős Kitti beszélt az átélt borzalmakról.

2009.04.07 08:43beol.hu

A Szalontai utca környékén lakók elmondása szerint Kitti, akkor mindösszesen 15 esztendős volt s az apjával való, az erőszakos kapcsolatból született gyermeke májusban három éves lesz. 

Tavaly nyáron egy családlátogatás alkalmával, „két fordulóban” is tettlegességig fajult a vita Kitti 45 esztendős édesapja Béla, és 57 esztendős élettársa, szintén Béla között. Ezt követően beszélt a súlyos bűncselekményről, tett feljelentést apja ellen a rendőrségen Kitti. 

— Ismered a cigánypolitikát, most az egész rokonsága haragszik a páromra, amiért a rendőrséghez fordult ezzel az esettel. Nem hiányzik, hogy még több szégyen, megaláztatás érje Kittit — mondta a Beol-nak Kitti élettársa. 

Közölte, szex lesz és már húzta le a nadrágot Kitti szavaiból lassacskán kirajzolódott a történet.
 
— Édesanyám súlyos beteg, TBC-s lett s száznyolcvan napot volt a szanatóriumban. Mi hatan vagyunk testvérek, de 2005 nyarán már csak a két kicsi, a most tíz éves, súlyos beteg öcsém Dáriusz és akkor másfél éves kishúgom, Szeréna volt otthon a G. utcán. Egy éjszaka bent aludtunk a szobában, amikor bejött apám. Felköltött s durva hangon közölte, hogy szexuális kapcsolatot akar velem létesíteni, majd elkezdte lehúzni rólam a nadrágot. Hiába kiabáltam, karmoltam, rugdalóztam. Kaptam két nagy pofont és a szomszéd szobában megtörtént a dolog, közösült velem. Utána még kétszer a szeméttelep környékén ugyanezt tette. Mindig megfenyegetett, hogy megöl, ha bárkinek szólni merek, beszélek erről a dologról. Így szólni senkinek nem mertem, de a menstruációm már a következő hónapban kimaradt. Közben, még mielőtt Bélát megismertem volna összejöttem egy fiatalabb békési fiúval, Zs.-vel, aki hozzánk költözött. Az időközben hazakerült édesanyámnak is azt mondtam, amikor észrevette, hogy gömbölyödik a hasam, hogy Zs.-é a gyerek. 2006 május 10-én megszültem L. J. keresztnevű gyermekemet, akinek édesanyám lett a gyámja — foglalta össze a történteket Kitti.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.