Bűnügy-erőszak

Vádat emeltek egy nő ellen, aki megkéselte élettársát Somogyban

A vádlott és a férfi 2023 augusztusában, a bűncselekmény napján is italozott.

2024.05.17 09:21MTI

Vádat emeltek egy nő ellen, aki tavaly nyáron konyhakéssel okozott életveszélyes sérülést élettársának - tájékoztatta a Somogy Vármegyei Főügyészség az MTI-t.

Az asszony és a sértett hosszabb ideje élt élettársi kapcsolatban egy Barcs környéki faluban. Rendszeresen fogyasztottak szeszes italt, gyakran veszekedtek, vitáik alkalmanként tettlegességig fajultak - írták.

A vádlott és a férfi 2023 augusztusában, a bűncselekmény napján is italozott, és a nő veszekedés közben egy 19 centiméter pengehosszúságú késsel hasba szúrta a férfit.

A sértett kimenekült a lakásból és az udvaron a földre feküdt, a nő - tartva cselekménye következményeitől - a szomszédtól kért segítséget, aki hívta mentőket, a sérültet kórházba vitték.

Az ügyészség a Kaposvári Törvényszékre benyújtott vádiratában azt indítványozta, hogy a nőt életveszélyt okozó testi sértés bűntettében mondja ki bűnösnek, ítélje börtönbüntetésre, és esetében zárja ki a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.