Baleset

Már a rendőrség nyomoz az újabb cirkuszbaleset ügyében - megszóltalt a szemtanú - videó

Pillanatok alatt történt az egész, védekezni se lehetett. A cirkusz igazgatója sajnálja a történteket.

2024.05.06 18:23ma.hu

Eljárást indított a Soproni Rendőrkapitányság a szombaton történt cirkuszbaleset ügyében foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt. Az eljárást ismeretlen tettes ellen indították meg - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság közlése alapján.

A baleset a Richter Flórián Cirkusz szombat délutáni előadásán történt, a Flying Henríquez légtornászcsoport műsorszáma alatt, amikor az egyik artista elvétett egy mozdulatot, és a mélybe zuhant. A védőhálóra zuhant férfi nem sérült meg, azonban a hálót tartó egyik oszlop a nézőtérre dőlt a terheléstől, és eltalálta az egyik vendég fejét. A balesetet szenvedett középkorú férfit életveszélyes állapotban, eszméletlenül szállították a győri kórházba.

A cirkusz belső vizsgálatot indított. Az Országos Mentőszolgálat közölte, a férfi súlyos koponyasérülést szenvedett, és egy traumatológiai centrumba szállították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.