Baleset

Sokkoló videón a budapesti motorosgázolás

A balesetet egy autós fedélzeti kamerája rögzítette.

2023.06.05 12:30ma.hu

Szombat délelőtt motorosgázolás történt a fővárosban, a Margit híd pesti hídfőjénél. Egy figyelmetlen autós gázolta el a motorost, akinek az eset után többen is odamentek segíteni.

A Budapesti Autósok oldal számára egy, az esetet rögzítő sofőr juttatta el a balesetről készült videót. Mint kiemelte: "a motoros megállt a pirosnál, az autós menet közben jobbra bambult és hátulról majdnem telibe kapta a motorost. Sajnos így is volt hátraszaltó".

Kiemelte a videó tulajdonosa azt is, hogy a motoroson szerencsére volt bukósisak és az ütközés után a vétkes sofőr is azonnal a sértett segítségére sietett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.