Gyilkosság

Elismerte a bűncselekmény elkövetését a nyírkátai emberölés gyanúsítottja

Az áldozat hat hónapos terhes volt.

2023.05.28 15:54MTI

Elismerte a bűncselekmény elkövetését az a férfi, akit szombaton fogtak el és vettek őrizetbe a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei rendőrök egy harmincnégy éves nyírkátai nő halálával kapcsolatban - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n vasárnap.

A nyomozás adatai szerint a harmincegy éves nyírkátai férfi szombat hajnalban kereste fel élettársát, akit a hajánál fogva megragadott és arra kényszerítette, hogy vele menjen. A férfi az asszonyt több alkalommal bántalmazta, majd megfojtotta. A nő holttestét 8 óra után Nyírkáta külterületén találták meg.

A szabolcsi nyomozók néhány órán belül elfogták a gyanúsítottat Nyírkátán, egy szántóföldön.

A közlemény szerint a férfi vallomásában a bűncselekmény elkövetését elismerte, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság kezdeményezte a gyanúsított letartóztatását.

A Friss Média regionális online magazin információi szerint az áldozat hat hónapos terhes volt, aki elmenekült az élettársától, mivel az féltékeny volt, emellett rendszeresen bántalmazta. A várandós nőt a szomszéd utcában lakó barátnője fogadta be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.