Baleset

A speciális Doctor 10 hívójelű mentőt is be kellett venti, akkora baleset volt

Még a reptéri mentőket is bevetette a mentésirányítás.

2021.05.07 10:05ma.hu

Súlyos közlekedési baleset történt csütörtökön a ferihegyi gyorsforgalmi úton. A rutinos mentésirányító a legmagasabb prioritásba sorolta a segélykérést és a mentőhelikopteren kívül több, földi mentőegységet is riasztott segítségül. Sőt, még a reptér ellátását biztosító Airport Medical Service rohamkocsiját is a helyszínre vezényelte. A "Doctor 10" hívójelű mentő, a szigorú reptéri előírások miatt, csak rendkívüli helyzetben hagyhatja el a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér betonját, mégis évente kb. 8-10 alkalommal riasztja a Központi Mentésirányítás a gyorsforgalmi úton történő balesetekhez is - írta Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.