Gyilkosság

Szinte élve boncolták fel az Oroszlányban megölt nőt - megrázó riport

Az édesanyja nem tudja felfogni, ami a lányával történt.

2020.01.02 12:10ma.hu

Miután egy férfi Kőbányán, a gyerekei szeme láttára mészárolt le bozótvágóval egy anyát, akivel még csak viszonya sem volt, csupán egy lépcsőházban laktak, nem sokkal utána újabb nőt gyilkoltak meg.

Elvágták a torkát, többször mellkason szúrták és felvágták a hasát annak a fiatalasszonynak, akinek a holttestét egy oroszlányi lakásban találták meg vérbefagyva. A rendőrök a közelben lévő hajléktalan szálló lakóit is kihallgatták, mert a nő velük bulizott a főtéren a gyilkosság előtt.

Míg a kőbányai bestiális gyilkost gyorsan elfogták, az ő gyilkosa nincs meg. Az áldozat édesanyja csak a Tényeknek beszélt arról, hogy képtelen feldolgozni lánya halálát. Megrázó riport következik!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.