Az épület teljesen lakhatatlanná vált

Szilveszteri lakástűz Rákóczifalván

Lakástűzhöz riasztották a szolnoki tűzoltókat Szilveszter napján Rákóczifalvára hajnali 1 óra 20 perckor.

2008.12.31 14:16Objektív Hírügynökség

A Rákóczi Ferenc úti 60 négyzetméteres épülethez, amely a tűzoltók kiérkezésekor teljes terjedelmében égett, Szolnokról három tűzoltógépjármű vonult ki. Riasztásra kerültek még a ceglédi tűzoltók is, de végül rájuk nem volt szükség.

A tulajdonosnak még a tűzoltók kiérkezése előtt szerencsére sikerült kihozni az épületben tárolt 5 db PB gázpalackot, így azok nem okoztak további kárt. A kiérkező tűzoltók 4 db vízsugárral 2 óra 50 percre eloltották a tüzet. Az utómunkálatok még további két órát vettek igénybe. A tűz keletkezési okát még vizsgálják. Az anyagi kár jelentős, az épület teljesen lakhatatlanná vált a tűz következtében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.