A szauna is kiégett

Tűz egy székesfehérvári fogadóban

Kiégett egy székesfehérvári csárda és fogadó szaunája szombaton kora este; a helyszínen öt tűzoltó- és két mentőautó legénysége dolgozik - értesült az MTI.

2008.12.27 19:00MTI

A lángokat már eloltották, a tűzoltók a füsttel telítődött épületből két embert hoztak ki, akiket a mentők a helyszínen láttak el - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről. A fehérvári tűzoltók kettes kiemelt fokozatú riasztásban vonultak a helyszínre - közölte Makó Gábor főhadnagy, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletes tisztje. 

Három szerkocsi, egy műszaki mentő és egy vízszállító jármű dolgozik - mondta el Bisztricz Anett, a székesfehérvári tűzoltóság szóvivője. A Szárcsa utcai helyszínen dolgozó tűzoltók elmondták: az eddigi információk szerint a tűz a szaunatérben keletkezett, amelynek során a szauna porrá égett, s a lángok mintegy 60 négyzetméteres területet károsítottak. Az épület nagy része füsttel telítődött, jelenleg a csárda átszellőztetése zajlik. A fogadó szállóvendégei és a személyzet tagjai jelenleg az utcán várakoznak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.