A vendégek fejvesztve menekültek

Láncfűrésszel rontott a presszóba egy férfi Ballószögön!

Láncfűrésszel terrorizálta egy presszó tulajdonosát és vendégeit egy feldühödött, ittas férfi az éjszaka Ballószögön, a férfit a kiérkező rendőrök őrizetbe vették.

2008.12.28 09:45HavariaPress

Láncfűrésszel terrorizálta egy presszó tulajdonosát és vendégeit egy feldühödött, ittas férfi az éjszaka Ballószögön, a férfit a kiérkező rendőrök őrizetbe vették - értesült a HavariaPress.

A 31 éves férfi először pénteken késő este, kilenc óra után rontott be a kiskunsági község egyik italmérésébe, majd ott egy társával együtt belekötöttek két vendégbe.

A férfi tettestársa egy alkalommal meg is ütötte áldozatuk egyikét, majd amikor a kocsmáros felszólította őket, hogy hagyják abba a tombolást, a verekedő a biliárdasztalról felkapott egy biliárdgolyót, és azt a tulajdonos felé dobta, de szerencsére nem okozott sérülést.

Ezt követően a két férfi elhagyta a helyiséget, de fél óra múltán egyikük ismét megjelent a presszóban, ahol egy működő láncfűrésszel kezdett hadonászni az eladótérben.

Először rátámadt az egyik asztalnál ülő, fiatalokból álló társaságra, melynek öt tagja a hátsó kijáraton át menekült ki a helyiségből. Ezután az őrjöngő a láncfűrésszel több poharat, üveget és hamutartót tört össze, majd az asztalból is kivágott egy darabot.

Ezután a presszó fakerítését próbálta szétvágni, de itt már elszakadt a láncfűrész lánca, így a jelenlévőknek sikerült a szerszámgépet kicsavarniuk a kezéből.

A kihívott rendőrjárőrök őrizetbe vették a 31 éves férfit, aki ellen garázdaság gyanújával indult büntetőeljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.