Emberi maradványok Páty határában

A móri mészáros újabb áldozata került elő?

Emberölés miatt indított nyomozást a rendőrség, miután még tavaly ősszel emberi maradványokra bukkantak a Pest megyei Páty határában - közölte az MTI megkeresésére a Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője csütörtökön.

2008.01.18 06:46MTI

Horváczy Emese nem kívánta kommentálni azokat a sajtóértesüléseket, miszerint az áldozat a móri mészárlás miatt meggyanúsított, majd magával végző N. László áldozata lett volna.A Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője az MTI-nek hangsúlyozta: ismeretlen tettes ellen nyomoznak.

Csütörtök este több internetes portálon is megjelent, hogy a férfi, akinek maradványait a Páty melletti erdőben találták meg, egy 1997-ben eltűnt férfi, aki a fóti belügyi bázis gondnoka volt. Ezt hivatalosan nem erősítették meg.

N. László a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai szerint a móri, nyolc halálos áldozatot követelő bankrablás kitervelője volt. A férfit több más, postás elleni támadással is összefüggésbe hozták - többek között a veszprémi postásgyilkossággal. Tavaly július 13-án azonban öngyilkos lett zárkájában, halála miatt az ellene indult eljárást megszüntették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.