Teréz körúti robbantás

Hévíz és Keszthely lehet a kulcs a robbantóhoz

A TEK holnapra ígért sajtótájékoztatót az ügyben.

2016.10.19 19:43MTI/ma.hu

Hévízen foghatták el a Teréz körúti robbantót a Keszthelyi Televízió értesülései szerint.



Hasonló információt közölt az RTL Klub is, amely szerint a kommandósok Hévíz környékén ütöttek rajta a feltételezett elkövetőn.

A köztévé szerint Keszthelyen valóban elfogtak egy személyt, az ő jelenlétében vizsgálták át a piros autót. Azt egyelőre nem tudni, kit fogtak el Keszthelyen. Az M1 szerint csütörtökön sajtótájékoztatót tart a TEK.

A TEK egy autót vizsgál Keszthelyen

Terrorelhárítási Központ (TEK) egyenruhás és civil nyomozói lezárták szerda kora este a keszthelyi Borbás Vince sétány egy szakaszát. A Balaton-parti Helikon Hotel és a városi strand közötti szakaszon egy autót vizsgálnak.

Az MTI tudósítója a helyszínen azt tapasztalta, hogy az útszakasz két végét polgárőrök, illetve a TEK egyenruhásai zárták le a forgalom elől. Sem gyalogosokat, sem járműveket nem engednek be az érintett útszakaszra, ahol több tucatnyi ember vizsgálja a piros színű, magyar rendszámú személyautót.

Az autók lámpáival megvilágított helyszínen néhány járókelő is felbukkant, de a lezárt terület közelébe senkit nem engednek.

MTI fotók: Varga György

Az M1 aktuális csatorna a helyszínről arról számolt be, hogy a rendőrök elfogtak egy embert, aki jelenleg is a helyszínen lévő furgonban van. Azt nem tudni, kit fogtak el, teljes a hírzárlat. A TEK az MTI érdeklődésére nem akart nyilatkozni az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.