A föld nyelte el

Egy hónapja nem találják az eltűnt lányt

A lakosság segítségét kérve keresi a rendőrség azt a fiatal lányt, aki még április végén tűnt el egy kisalföldi gyermekotthonból.

2016.06.08 07:59Havariapress

A 16 éves Horváth Bianka ez év április 29-én távozott el engedélyezett távollétre egy hegykői gyermekvédelmi intézetből, oda azonban nem tért vissza, azóta is ismeretlen helyen tartózkodik, továbbá életjelet sem adott magáról és a felkutatására tett rendőri intézkedések sem vezettek eddig eredményre. A keresett lány 160 centiméter magas, átlagos testalkatú, haja hosszú, barna színű, szeme ugyancsak barna, arca ovális, bőre kreolos; szája sarkában piercing található; eltűnésekor farmernadrágot, pólót és fekete színű balerina cipőt viselt. A rendőrség kéri, hogy aki a leírás vagy a police.hu oldalon közreadott képek alapján felismeri az eltűnt lányt, illetve bármit tud a hollétéről, jelentkezzék a Soproni Rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést - akár névtelenül is - az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es ,,Telefontanú" zöld számán, illetve a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.