Tragédia

Halott csecsemőt találtak egy kiskőrösi házban, az anya is meghalt

Nejlonzsákba csomagolt halott csecsemőt találtak a rendőrök Kiskőrösön a csütörtökre virradó éjjel, a gyermek anyja a kórházban meghalt.

2016.06.02 15:58MTI

Hürkecz Zoltán, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a mentőszolgálat munkatársai szerdán, éjfél körül értesítették a rendőrséget, miután egy kiskőrösi házban elláttak, majd kórházba vittek egy nőt, aki néhány órával korábban szülhetett. A rendőrök és a mentők később a fürdőszobában találták meg a halott újszülöttet, nejlonzsákba csomagolva. A rendőrség az ügyben emberölés miatt indított nyomozást.

Az anya a szülés utáni komplikációk miatt a gyors ellátás ellenére a kórházban meghalt. Halála ügyében közigazgatási hatósági eljárást indítottak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.