Egy 43 éves férfi és 40 éves nő életét vesztette

Halálos Molotov-koktél támadás Nagycsécsen - két halott

Hétfőre virradóra ismeretlen tettesek Molotov-koktélt dobtak és rálőttek két, egymással szemben lévő nagycsécsi családi házra; a támadásban egy 43 éves férfi és egy 40 éves nő a helyszínen életét vesztette - közölte Dobi Tamás, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa.

2008.11.03 09:15MTI

Körbezárta a rendőrség azt az útszakaszt, ahol hétfőre virradóra, nem sokkal éjfél után Molotov-koktélos támadás történt a Borsod megyei Nagycsécsen. A Dózsa utcában két, egymással majdnem szemközt lévő házon látszanak égési és lövésnyomok - jelentette a helyszínről az MTI munkatársa.

Az egyik szomszéd - aki a másik megtámadott házban él - azt mondta az MTI-nek, hogy az ő élettársa hozta ki a halálos áldozatokat a lakásukból. Úgy tudja, hogy mindkettejüket fejbe lőtték. Dobi Tamás közölte: az ügyben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya több emberen elkövetett emberölés bűntette miatt indított nagy erőkkel nyomozást.

A főkapitányság vezetője a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személy(ek) kilétének megállapítását vagy elfogását közvetlenül elősegítő személy részére egymillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki - tette hozzá. Az üggyel kapcsolatban Mecser Tamás főkapitány-helyettes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója hétfő délben rendkívüli sajtótájékoztatót tart.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.