Félmillió a fegyverek nyomravezetőinek

Lövések és Molotovok a családi házakra

Félmillió forintot ajánlott fel a rendőrség annak, aki nyomra vezeti a hatóságokat a három hete történt tarnabodi Molotov-koktélos gyújtogatás során használt fegyverek ügyében - értesült a HavariaPress.

2008.10.20 17:05HavariaPress

A Heves megyei településen szeptember 29-én kora hajnalban, éjfél és egy óra között lőttek rá több lakóházra a Tarna utcában, miközben az érintett lakók otthon tartózkodtak. Emellett több házra Molotov-koktélt is dobtak, amik miatt egy házban tűz is keletkezett, de személyi sérülés nem történt. Az ügyben a rendőrség egyelőre három ember ellen folytat eljárást, több emberen elkövetett emberölés kísérlete miatt.

A Heves megyei rendőrfőkapitány ugyanakkor félmillió forintot ajánlott fel annak, aki olyan ellenőrizhető információkat közöl a bűncselekményhez használt fegyverekről, amelyek alapján azok lefoglalhatók lesznek. A bejelentéseket a Heves Megyei-főkapitányság Bűnügyi Osztályán és az ismert segélyvonalakon is várják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.