Havazás

Megnyitották a magyar-szlovén teherforgalmi átkelőket

Péntek délutántól mindkét irányban feloldották a korlátozásokat a magyar-szlovén határátkelőkön, így 16 óra körül újraindulhatott a teherforgalom.

2015.02.06 17:21MTI

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Cseresznyés Dániel közölte: a szlovén hatóságok is feloldották a kamiontilalmat, illetve a Zala Megyei Védelmi Bizottság is eltörölte a délelőtt elrendelt forgalomkorlátozást. Ennek köszönhetően mindkét ország irányába elindulhatott a kamionforgalom Tornyiszentmiklósnál az M7-es autóúton, valamint Rédicsnél a 86-os főúton.

A szóvivő korábban közölte: a havazás miatti forgalomkorlátozások következményeként Zala megyében már dél körül megteltek a kamionparkolók, amelyek összesen mintegy ezer teherjárművet tudnak befogadni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.