Nem boxmeccs

Nem értett egyet a focista - leütötte a játékvezetőt

Vádemelési javaslattal zárta le a büntetőeljárást a Pécsi Rendőrkapitányság azzal a futballistával szemben, aki a mérkőzés végén megütötte a játékvezetőt.

2014.12.20 09:15ma.hu

A nyomozás során megállapított adatok szerint 2014. június 8-án a Gyódon megtartott Gyód-Bükkösd Megyei III. osztályú labdarúgó mérkőzés végeztével az egyik csapat játékosa odament a játékvezetőhöz, vitatkozni kezdett, majd ököllel arcon ütötte- írja a police.hu.

A férfi ellen a Pécsi Rendőrkapitányság nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A nyomozók a napokban a büntetőeljárás rendőrségi szakaszát befejezték, és az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.