Csak mentővel szállítható

Egy debreceni egészségügyi intézményből tűnt el a képen látható Vadász Mihály

A rendőrség a lakosság segítségét kéri a férfi keresésében.

2014.10.31 10:51ma.hu
Forrás: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság 09010/49661/2014. id. számon közigazgatási hatósági eljárást folytat a képen látható 44 éves Vadász Mihály debreceni lakos eltűnése ügyében.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét 2014. október 30-án 13 óra 7 perckor az egyik debreceni egészségügyi intézmény ügyeletes orvosa telefonon arról tájékoztatta, hogy a kórházból egy kezelés alatt álló beteg engedély nélkül ismeretlen helyre távozott.

A férfi azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre.

Az eltűnt férfi körülbelül 170 centiméter magas, rövid barna hajú, homloka jobb oldalán van egy seb. Eltűnésekor fekete nadrágot, világos szürke kabátot és szürke cipőt viselt.

A férfi egészségügyi állapotára való tekintettel csak mentőautóval szállítható, ezért a Debreceni Rendőrkapitányság kéri, ha valaki látta Vadász Mihályt vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, akkor haladéktalanul hívja a 107, vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét vagy a 06-52/457-040-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán (hétfőtől csütörtökig: 8-16, pénteken: 8-13).

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.